Bejelentkezés

x
Search & Filters

Led Zeppelin: ezért gyűlöli Robert Plant az ukulelétA Led Zeppelin legendás énekese, Robert Plant a Digging Deep podcast vendége volt, ahol a beszélgetés során a műsor házigazdája, Matt Everitt megemlítette, hogy a karanténidőszak alatt megpróbált megtanulni ukulelézni, mire Plant elárulta, hogy gyűlöli a hangszert, méghozzá egy kellemetlen turnés élménye miatt.
 
"A Sensational Space Shifters-szel turnéztam, és Skin Tyson-ról tudni kell, hogy nagyon büszke a liverpooli gyökereire. Erre a bizonyos turnéra magával hozott egy rohadt ukulelét és minden nyavalyás liverpooli dalt eljátszott rajta az öltözőben a She Loves You-tól kezdve a Ferry Cross the Mersey-ig. Juldeh Camara Gambiából származik és semmit sem értett az egészből. Mindig 'bátyámnak' szólított, mert én voltam a legidősebb és ezzel adta meg a tiszteletet. Egyszer megkérdezte, hogy Skin miért csinálja ezt, mire azt feleltem, hogy azért, mert meg akar ölni minket!
 
Amikor Amerikában éltem, megvetten egy leselejtezett rendőrautót, amit átfestettem sötétkékre, de az oldalán meghagytam az eredeti színt, hogy azt higgyék, inkognitóban dolgozó zsaru vagyok. Egy lemezboltban találtam egy zseniális matricát, amit fel is ragasztottam erre a kocsira. Az állt rajta, hogy 'hajts gyorsabban, mert bendzsós zenét hallok!' Amerikában ez nagyon jó poén volt, de az Egyesült Királyságban senki sem értette volna."