Bejelentkezés

x
Search & Filters

Led Zeppelin: Robert Plant csalódott Jimmy Page-ben, amiért nem ment el a fia temetésére1977-ben szörnyű tragédia érte Robert Plant-et, a Led Zeppelin énekesét: kisfia, Karac Pendragon mindössze ötévesen elhunyt egy gyomorbetegség következtében.
 
A zenekar természetesen azonnal megszakított turnéját, a frontember pedig hazarepült Angliába a családjához. Nem sokkal később sor került a temetésre is, amelyen azonban volt egy nagy hiányzó: a banda gitárosa, Jimmy Page, és Plant nem is tagadta, hogy rosszulesett neki, amiért zenésztársai nem volt mellette ebben a nehéz pillanatban.
 
"John Bonham és a felesége, Pam csodálatosak voltak. Végig támogattak minket és rengeteget segítettek nekünk, bizonyos zenésztársaim azonban nem így cselekedtek, ami alighanem azt jelenti, hogy mégsem tiszteltek annyira és mégsem álltunk olyan közel egymáshoz, mint azt én gondoltam. Lehet, hogy nem is volt igazán a barátom. Szerencsére én és a feleségem is erős családból származunk, így végül ezt az időszakot is átvészeltük valahogy, és csak még erősebbek lettünk tőle."