Bejelentkezés

x
Search & Filters

Leesett a színpadról a Rammstein frontembere (videó)Május 22-én Litvánia fővárosában, Vilniusban kezdte meg 2023-as Európa-turnéját a Rammstein, a koncert végén azonban egy kis baki is történt, a banda frontembere, Till Lindemann ugyanis búcsúzkodás közben leesett a színpadról, de pár pillanattal később ismét csatlakozott a társaihoz.
 
Azt nem tudni, hogy az énekes pontosan miért vesztette el az egyensúlyát, vagy esetleg megbotlott-e valamiben, de mivel nem sokkal később újra elfoglalta a helyét a színpadon, valószínűleg nem sérült meg komolyabban.
 
 
Bár a turné hivatalosan ezzel a koncerttel indult, a banda két nappal korábban tartott egy bemelegítő bulit a rajongói klub tagjainak, amelyen kiderült, hogy több ritkaság is bekerült a programba: a Giftig először hangzott el élőben, míg a Bestrafe mich 2001, a Rammlied pedig 2011 után szerepelt újra a setlistben.
 
A Rammstein július 11-én és 12-én a Puskás Arénában lép fel. Jegyek a www.livenation.hu oldalon keresztül érhetők el. A turnéval kapcsolatos információk és hivatalos jegyértékesítési linkek a rammstein.com/tickets oldalon találhatók.