Bejelentkezés

x
Search & Filters

A legjobb mémek a Rammstein-ről

Tíz év várakozás után a napokban végre megjelent a Rammstein új albuma, ráadásul hamarosan turnéra is indul a zenekar: hozzánk legközelebb július 17-én Prágában, augusztus 22-én és 23-án pedig Bécsben lehet megnézni őket. (az utazáshoz klikk ide) A bandáról természetesen rengeteg mém is készült az évek során, a Louder pedig ezek közül gyűjtötte össze a szerintük legjobbakat.
 
1: - Imádom a szikrákat!
    - Ó, tényleg?
 
 
 
2: Rammstein-t hallgattam és hibátlan lett a németdolgozatom.
 
 
 
3: Till Lindemann, a Rammstein énekese a 2013-as Download fesztiválon a One Piece című anime egyik karakterének, Donquixote Doflamingo-nak öltözött. Kész csoda, hogy nem kapott lángra a rózsaszín kabátja.
 
 
 
4: Mi történne, ha ötvöznénk a banda frontemberét és a népszerű színészt, Will Ferrell-t? Hát ez!
 
 
 
5: A képen látható pusztítást véletlenül sem Mark Ruffalo Marvel filmekből megismert karaktere, Hulk okozta, hanem csak egy jó kis Rammstein koncert zajlott a városban.
 
 
 
6: Nem véletlen a királynő zavarodottsága és csalódottsága: csak tüzet lát, de a Rammstein sehol!
 
 
 
7: Végre kiderült, miért gyújtotta fel a házat a Katasztrófa Lány: valaki azt mondta neki, hogy a Rammstein szar, mire ő csak annyit válaszolt: "Feuer Frei!"
 
 
 
8: A rajongók így látják Till Lindemann-t a koncerteken, ő pedig ennyit lát belőlük.
 
 
 
9: Nehéz eldönteni, hogy a kép vajon egy divatbemutatón, vagy egy Rammstein koncerten készült-e?
 
 
 
10: Talán nem is baj, hogy nem értjük a Rammstein szövegeit, mindenesetre érdemes megfogadni egy jó tanácsot: nem feltétlenül szerencsés például a Bück dich-et elénekelni a német rokonoknak.