Bejelentkezés

x
Search & Filters

A legjobb metalos duettek



A Revolver Magazin ezúttal arról kérdezte olvasóit, hogy szerintük melyek a legjobb és legkreatívabb metalos együttműködések az olyan dalok közül, amelyekben egy vendégénekes hallható, és végül az alábbi ötös lista állt össze a szavazatok alapján.
 
5. Killswitch Engage és Howard Jones - The Signal Fire: a zenekar rajongóinak szíve minden bizonnyal hatalmasat dobbant, amikor a The Signal Fire-ben Jesse Leach mellett meghallották a banda korábbi énekesét, Howard Jones-t is. A dalt kitörő lelkesedés fogadta: a hallgatók szerint tökéletesen ötvöződik benne a régi és az új.
 
 
 
4. Megadeth és Cristina Scabbia - Á Tout le Monde: Dave Mustaine nem kis fába vágta a fejszéjét 2009-ben, amikor úgy döntött, áthangszereli félig angol, félig francia szöveggel íródott balladáját, amelyhez ráadásul egy különleges vendéget is hívott az olasz Lacuna Coil énekesnője, Cristina Scabbia személyében.
 
 
 
3. Motörhead, Ozzy Osbourne és Slash: I Ain't No Nice Guy: három ilyen név mellett borítékolható volt a siker, így nem csoda, hogy az 1992-es közös dal azonnal sokak kedvence lett és a mai napig is szívesen hallgatják.
 
 
 
2. Lita Ford és Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever: ha egy dalban és klipben szeretnénk bemutatni a 80-as évek esszenciáját, a Close My Eyes Forever tökéletes választás: egy teátrális, érzelmes ballada, ami mégis tele van erővel, a két főhős frizurája pedig garantáltan örökre beleég a retinánkba.
 
 
 
1. Deftones és Maynard James Keenan - Passenger: Chino Moreno és Maynard James Keenan külön-külön is a legtehetségesebb előadók közé tartoznak, így a közös munkájuk gyümölcse is csak zseniális lehet. Ennek ellenére a legenda szerint az együttműködés egyáltalán nem volt eltervezett, de Maynard éppen a Deftones-szal lógott a felvételek közben, a kezébe vette a mikrofont és felénekelte a dalt.