Bejelentkezés

x
Search & Filters

Lemezbemutató 28 év után: Fáraó és Lord koncert pénteken a Barba Negrában. Vendég: Nagy FeróA Fáraó 30 évvel alakulása után nem csak hogy újra összeállt és lemezt készít, de országos turnéra is indul, amit egy nagy szabású, különleges, „28 évvel ezelőtti” lemezbemutató koncert előz meg a Barba Negra Music Clubban.

Nem, nem elgépelés, a rockbanda nagylemezének megjelenésére ugyanis valóban 28 évet kellett várni, különböző kacifántos okokból. Végre azonban eljött az alkalom, amikor a régi sikeres számokat a mai kornak megfelelő hangszerelésben ismét feljátszhatta a formáció, ráadásul két új dal is született erre az alkalomra. Az album egyik különlegessége, hogy Gidó, aki az ország egyik legjobb billentyűse, a 14 számból 11-ben gitározik, amellett, hogy szinte minden számot ő énekel. Előzetes: Gidó a Fáraóról:

 


Azt egy rajongónak sem kell már bizonygatni, hogy a Lord zenekar nem az a pihenős fajta. Megállíthatatlan lendülettel járják az országot, a közönség pedig nem csak jelenlétével, de lelkesedésével is meghálálja ezt nekik minden egyes alkalommal. Ezek után nem is meglepő, hogy Gidó és Loui duplázásra készül március 27-én, így borítékolható, hogy a novemberi buli után ismét egy felejthetetlen élménnyel gazdagodik mindenki a Barba Negra Music Clubban.

 


Vendég: Nagy Feró

Jegyek: Elővételben: 1800 Ft, a helyszínen: 2300 Ft.

A Barba Negra Music Club recepciója vasárnap kivételével minden nap 12 és 20 óra között tart nyitva.

Online jegyértékesítés: A Barba Negra Music Club rendszerében, a Broadway Jegyiroda rendszerében, a Ticketportal rendszerében.

Facebook esemény itt!

 

 

 

 

Címkék: 
Lord
Fáraó