Bejelentkezés

x
Search & Filters

Lenácizták a Rózsaszín Pittbul zenekart, nem vesznek részt a Punkkarácsonyon!"Kedves Pittbullok! Aki miattunk készült volna a Punkkarácsonyra, annak tudnia kell, hogy mi nem leszünk ott. Több fellépő zenekar "bojkottot" hirdetett, miszerint, ők nem játszanak "náci" zenekarral egy színpadon. Véleményüket tiszteletben tartjuk. Kiváltó ok a videóklip és az új szám. Ezt onnan tudtuk, meg, hogy szólt egy ismerősünk, hogy leszedtek minket a programból, minket nem értesítettek. Ákos felhívta a szervezőséget, akik közölték a tényt, amit mi már sejtettünk, hiszen a jelek adottak voltak. Szóval ez van. Ott minket ne keressetek! - olvasható a zenekar Facebook oldalán.

 

Az új klipet itt megtekinthetitek:

 

 

"Rózsaszín Pittbull avagy a macskám dzsörzé blúz! Egy idén húsz éves poénzenekar, amely az évek folyamán gyakorlatilag mindent kifigurázott, kicsúfolt, elküldött a kurva anyjába. Sokszor teljesen komolytalanul, néhol valódi társadalomkritikára alapozva. Kapott bőven Orbán Viktor, Deutsch Tamás, Gyurcsány Ferenc és szinte az összes politikus, Gobbi Hilda, Jelcin, Janet Jackson, a Star Wars, a keresztény egyház, a buzik, a celebek, a rendőrök, a románok, a techno, de még a mesehős Süsü is, gyakorlatilag mindenki. Ezzel senkinek nem volt semmi baja, jókat nevetett a nép!

Most elővették a társadalmat jelen pillanatban talán legjobban foglalkoztató témát, a menekültkérdést. Ez egyből kicsapta a biztosítékot. A "menekülteket" nem szabad kritizálni, pocskondiázni, a keresztényekhez hasonlóan irtással "fenyegetni". Ha valaki megteszi, egyből náci lesz vagy a jelenlegi kormány bérence. (Ez utóbbi azért nonszensz az ő esetükben, hiszen Orbánról született szinte a legnagyobb számú nóta.) Hasonló felháborodást váltana ki egy cigányokat ócsároló szöveg is, pedig annak is ugyanannyi létjogosultsága lenne legalább, mint egy papokkal foglalkozónak.

A dalok, mint jelen esetben is szimplán polgárpukkasztóak. Legfőbb céljuk az, hogy minél nagyobb felháborodást keltsen és minél többen kiakadjanak rajta. Ez most sikerült is. Alaposan!" - by Képíró Sándor.

 

A zenekar Facebook oldala itt elérhető.