Bejelentkezés

x
Search & Filters

Lifehack - Két új live session videóval jelentkeztek Karai Annáék



A nyár meglehetősen csendben telt a zenekar körül. Ez többek közt annak köszönhető, hogy tavasszal tagcserék történtek, másrészről pedig Ádám, Anna és Dávid – akik hétköznapjaikban zeneoktatással foglalkoznak – tanítványaiknak szerveztek egy nagy volumenű tanulói fellépést a Barba Negra Trackben, az Ellátótér Fesztiválon. Ami a tagcseréket illeti, Soma, a zenekar volt gitárosa több másik produkcióba szállt be (például Marge és AWS), ezért már nem tudott teljes erővel a Lifehackre koncentrálni, és kivált a zenekarból. Helyére Lakatos Dávid, az Ellátótér Próbaterem gitártanára csatlakozott. Zoli utódja pedig basszusgitár fronton Sturcz Kristóf, a Basket Case nevű Green Day tribute basszusgitárosa lett.

Most pedig a srácok már teljes gőzzel, megállás nélkül mennek előre. Kijöttek két live session videóval, amiben egyúttal Dávid és Kristóf debütál a zenekarban. A felvételeket dobosuk, Ádám által vezetett próbateremben, az Ellátótérben készítették.

 

 

 

„Úgy gondoltuk, hogy ideje kijönni olyan anyaggal, ami picit exkluzív, bevisz a kulisszák mögé és közvetlenebb kapcsolatot teremt az emberekkel. A Káosz és a Tűréshatár című dalokra készített, teljesen élőben eljátszott próbatermi anyag megmutatja, hol és hogyan próbálunk, valamint, hogy aki eljön a koncertjeinkre, az mit is várhat tőlünk.  Ez az első megjelenésünk az új formációval.” – mondta el Tarcsai Ádám, a zenekar dobosa.

A zenekarnak az év hátralévő részében öt koncertje lesz, de nem kizárt, hogy alakul még pár állomás. Tavasszal viszont egy nagyobb szabású turnéval jelentkeznek majd.

Lifehack koncertek 2017:

10.21. Nyíregyháza – Club Hollywood
10.31. Budapest – Kuplung
11.04. Kecskemét – Kilele Music
11.23. Veszprém – Grand Canyon (Akusztik)
11.24. Budapest – Dürer Kert