Bejelentkezés

x
Search & Filters

Lukács Laciék szembeszálltak a zivatarral



V2-es motorok, Marshall ládák, dübörgő rock és égi áldás - mozgalmas napot zárt tegnap az Open Road Fest.
 
A délelőtt folyamán sokan nyeregbe pattantak és vezetett túrán járták be a környéket, mások a Balaton partján pihenték ki az előző este fáradalmait. A legkisebbek is versenybe szálltak és lábbal hajtható járgányaikon száguldva bebizonyították, hogy már most vérükben van a motorozás. Ezt követően látványos extrémsport és kaszkadőr bemutatók vették át a terepet, Gáborecz István nekilátott az idei fa alkotás kifaragásának, és a legkoszosabb vasak is megtisztulást nyertek.
 
A nagyszínpad programját a német The New Roses nyitotta, akik őrületes gitárszólókkal kápráztatták el a közönséget, majd színpadra léptek a nagyágyúk, akik pillanatok alatt feltüzelték a hangulatot. A legkitartóbb Tankcsapda rajongókat még a hirtelen jött eső sem tántoríthatta el, amit Lukácsék tömény zúzással háláltak meg. De beszéljenek inkább helyettünk a képek! 
 
Az izgalmas programfelhozatal a hétvége közeledtével sem apad: érkezik az Apocalyptica, a Canned Heat, a Leander Kills, és a Zenevonat az LGT sztárjaival, folytatódnak a látványos bemutatók, lesz lovas rodeo show és erősember bajnokság, és továbbra is zajlik a Nyerj egy Harley-t! játék. Még nem késő elindulni…