Bejelentkezés

x
Search & Filters

Lukács Peta - Lemezbemutató koncertet tart a Gödör klubban a Bikini gitárosa



Lukács Peta április 24-én, a Gödör Klubban mutatja be első szólólemezének dalait. A War & Peace című albumon hallható vendégek mellett fellép még az eseményen a Bikini együttes két meghatározó alakja, D. Nagy Lajos és Németh Alajos is.

Lukács Peta és zenekara elsősorban a War & Peace című lemez dalait mutatja be április 24-én a Gödör Klubban. Az albumon közreműködő vendégek közül a lemezbemutatón is részt vesz Csongor Bálint (Subscribe), Pacziga Linda, Tóth Gergő (Blind Myself), Völgyesi Gabi (Unique) és Nagy János (European Mantra). A lemezanyagon kívül olyan számok is megszólalnak majd, amelyekhez Peta és vendégei egyaránt kötődnek. Így kerül a repertoárba egy Bikini dal is, amit D. Nagy Lajossal és Németh Alajossal közösen játszanak el.

Az esemény egyben Peta zenekarának bemutatkozó koncertje is, a csapat tagjai: Varga Gergő – gitár, Geröly Matyi – dob, és Horváth „Sexy” Gábor – basszusgitár.  Még a koncert előtt megjelenik Peta első videoklipje, amit a 90s Nights című instrumentális tételhez forgattak. A video előrevetíti a koncert hangulatát, hiszen a dalt már az új zenekari felállással, a kamerák előtt, élőben rögzítették.

Jegyek válthatók a Gödör Klub jegypénztárában (1061 Budapest, Király utca 8-10.)

Jegyárak: elővételben 1600 Ft, a koncert napján 2000 Ft

https://www.facebook.com/petalukacs

A facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/813606695333152/

 




 
Címkék: 
Bikini
Lukács Peta