Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ma este Leander Rising a Dal 2015-ös fordulójában, 20:25-től az M1-en. Szavazzatok, drukkoljatok!



Január 31-én, azaz ma, szombaton kerül megrendezésre a Dal 2015 következő fordulója, ahol lehetőséget kap a nemrég új albummal jelentkező, és minden bizonnyal a rajongók figyelmi középpontjában lévő Leander Rising, akik a „Lőjetek fel” című dalukkal próbálnak sikert, hogy kijussanak, és Magyarországot képviseljék az idei bécsi Euróvíziós Dalfesztiválon.

Idén is megrendezik itthon a Dal 2015-öt, ami lehetőséget ad az előadóknak, hogy megmutassák, Ők a legmegfelelőbbek arra, hogy képviseljék az országot az idén Bécsben zajló dalfesztiválon. És úgy gondolták Leanderék, hogy Ők is erre hivatottak, így, hát nevezték is, az új albummal megjelenő „Lőjetek fel” című számukkal, ami a rajongók körében is osztatlan sikert aratott, így minden bizonnyal nem lesznek hiányban szavazatokkal sem. Itt tudjátok meghallgatni a számot:
 



És a srácok a rajongók kedvéért megcsinálták az akusztikus verzióját is a számnak, szóval aki a lágyabb ritmusokat szereti, az megtudja hallgatni a Leander facebook oldalán, vagy a Spotify-n.

Tehát, aki szeretné látni a Leander Rising-ot bécsben, annak nem kell mást tenni, mint, hogy ma este nézni az M1-et 20:25-től és drukkolni/szavazni Nekik minden mennyiségben!

És aki szeretne egy kicsit nevetni, annak itt vannak a fogadások (minden előadónak fogadni kellett, hogy, ha úgy adódik, és bekerül a döntőbe, akkor mit fog megcsinálni):


Jó szurkolást és szórakozást mindenkinek!

 




Zorg
 
Címkék: 
Leander Rising