Bejelentkezés

x
Search & Filters

Madison Paradox - Új projekttel jelentkezett Rivasz Tóth Zoltán, a Claps for Caroline dobosa



A Madison Paradox tavaly nyáron állt össze teljes bandává Rivasz Tóth Zoltán (Claps for Caroline) dobos érkezésével. Az akkori négy fős brigád, [Kirják Gergely (basszusgitár), Pál Ákos és Antal Szabolcs (gitárok), Török Péter (vokál)] 2 demóval a kezükben álltak neki dobost keresni, aminek már lassan egy éve hiányában voltak. 2016 nyarán Zoli csatlakozásával új szín került a zenekar életébe, felpezsdült az a bizonyos alkotási folyamat, melynek köszönhetően hozzáláttak első lemezük megírásához, első klipjük forgatásához és további szükséges elemek előkészítéséhez.

 

Jelenleg modern / alternatív metál vonalban utazik a banda, de annak minden aspektusával együtt akar lehetőséget adni a dallamos, harmónikus vonalnak, és az erőszakosabb, zúzósabb témák kiteljesedésének. Ezen hangulatok kiegyensúlyozott vonalán táncol a Madison Paradox.

“Probálunk egy olyan zenei világot teremteni ami kicsit elüt az átlagtól, sötét gonosz részek, de mégis harmónikus dallamok rengeteg modern elemmel. Az elmúlt évünk teljes mértékben a lemez előkészületiről szólt, melyet a No Silence Studioban rögzítettünk Gyulán. Szeretnénk mindent profin közvetítetni a nagyközönség felé. Az eddigi visszajelzések nagyon pozitívak, kíváncsian várjuk a folytatást, és hogy minél hamarabb színpadra állhassunk! A teljes lemez “ S I N S “ néven jelent meg Július 30-án.

Madison Paradox - ESC

 

 

A Madison Paradox Facebook elérhetősége.