Bejelentkezés

x
Search & Filters

MAG: a debreceni progmetal banda nyerte a Pure Music 2017-et

Másodszor lett instrumentális progresszív formáció első helyezett a Hajdú-Bihar megyei tehetségkutatón. A debreceni MAG zenekar diadalmaskodott a Studio-iNside által szervezett dalversenyen. Az instrumentális progresszív metal csapat nyereményként a győztes dal (The Fallout) profi hangfelvételével, valamint egy full HD minőségű werkvideóval gazdagodik.
 
"Eltelt már pár nap, de még mindig nem fogtuk fel igazán, mi történt velünk. Hatalmas elismerés számunkra ez a győzelem, szó szerint meg kellett érte szenvedni, nekem például 4 nappal a döntő előtt eltört az ujjam. Bebizonyítottuk, hogy ennek a zenének is van keresnivalója egy ilyen versenyen. Tudjuk, hogy ezzel a győzelemmel önmagában nem váltottuk meg a világot, igyekszünk élni a lehetőséggel és haladni tovább a megkezdett úton" - mondta Varga Máté, a zenekar basszusgitárosa.
 
Hajdú-Bihar megye egyik legismertebb zenei tehetségkutatója, a Pure Music idén hatodik alkalommal került megrendezésre. A versenyt korábban már nyerte meg instrumentális progmetal zenekar, az azóta már nemzetközi hírű Ghost Toast 2014-ben lett első helyezett.
 
A MAG legközelebb december 9-én, a miskolci Metál Klubban lép fel a Gate69 és a Collisborn társaságában.
 
A győztes produkció elő videója a Pure Music 2017 döntőjében (0:00 és 6:55 között): 
 
 
 
A MAG elérhetőségei: Facebook, BandCamp
 
Metál Mikulás, december 9., Miskolc, Metál Klub Facebook-esemény.