Bejelentkezés

x
Search & Filters

Magyarországon is mozikba kerül a Queen 1981-es koncertfilmje2024. január 18-tól mindössze négy napig lesz látható a világ számos IMAX-mozijában a Queen Rock Montreal koncertfilm, amely a legendás banda 1981-es montreali fellépését örökíti meg. A vetítések pontos időpontjai még nem ismertek, de jó hír, hogy a listán Magyarország is szerepel.
 
 
A Queen 1981. november 24-én és 25-én is fellépett a Forum de Montréalban, a két koncert anyaga pedig 2007-ben jelent meg CD-n, vinylen, DVD-n és blu-rayen. A mostani mozibemutatóra a teljes kép- és hanganyagot felújították, az IMAX-technológiának köszönhetően pedig a nézők úgy érezhetik magukat, mintha az első sorból figyelnék Freddie Mercury, Brian May, John Deacon és Roger Taylor produkcióját. A koncerten olyan slágerek hangzottak el, mint a We Will Rock You, a Somebody To Love, az Under Pressure, a Bohemian Rhapsody, az Another One Bites The Dust és a We Are The Champions, de a The Game album néhány gyöngyszemei is helyet kapott a setlistben, például a Dragon Attack és a Play The Game.
 
További információ a https://www.queeninimax.com/ weboldalon található és az elővételes jegyvásárlásra is itt lesz majd lehetőség.