Bejelentkezés

x
Search & Filters

Már csak egy albumot készít a MinistryMárcius 1-jén jelenik meg a Ministry új albuma, a Hopiumforthemasses, Al Jourgensen pedig azt nyilatkozta a Loudwire-nek, hogy ezt követően már csak egy nagylemezt készítenek majd.
 
Al Jourgensen
 
"Inkább filmzenékkel szeretnék foglalkozni és aktivista lennék. A szövegeink egyébként is elég szarkasztikusak és politikai töltetűek, és azt hiszem, jobb lenne, ha simán csak aktivistaként tevékenykednék, valahogy úgy, mint Tom Morello. Azt megígérhetem, hogy nem fogok magzatpózban feküdni betakarózva a tévé előtt és az alkotással sem állok le, csak más formában csinálom majd.
 
Úgy tűnik, minél szarabb hely a világ, annál jobb lesz a Ministry, ez alapján tehát folytatnunk kellene, de szerintem ideje befejeznünk. A Hopiumforthemasses után még egy albumot készítünk, amelyre Paul Barker is visszatér hozzánk. Az lesz az utolsó lemezünk. Alice Cooper, Billy Gibbons (ZZ Top) és Rick Nielsen (Cheap Trick) jó barátaim, és azt látom rajtuk, hogy a mai napig imádnak koncertezni, mert élvezik azt az adrenalinlöketet, amit a színpadra lépéskor kapnak, nekem ez viszont sosem volt meg. Én mindig csak arra gondolok, hogy vajon jó-e a monitor frekvenciája? A közönséget nem is hallom rendesen, csupán valami furcsa zaj árad felém, úgyhogy nekem nem fog hiányozni sem a turnézás, sem a stúdiózás. Egy új album elkészítése túl nagy nyomással jár, míg filmzeneszerzés egy sokkal nyugodtabb folyamat."