Bejelentkezés

x
Search & Filters

Március 1-jén Budapesten ad koncertet a Måneskin



Miután megmászták a nemzetközi slágerlistákat, és bejárták a fő európai nyári fesztiválok színpadait, a Måneskin bejelentette 2022 februárjára és márciusára tervezett Loud Kids On Tour koncertsorozatát, amelynek keretében fellépnek a legfontosabb európai városokban.
 
A digitális platformokon 3,4 milliárd streamingjével, és a több mint 43 milliós havi Spotify hallgatójával Victoria, Damiano, Thomas és Ethan ismét lángra lobbantja a külföldi közönséget 16 állomásos turnéjával február 6. és március 14. között, amelyben ott található Budapest is a március 1-i Barba Negra koncerttel!
 
 
Az olasz színpadokra idén télen és jövőre tervezett, várva várt visszatérés során a Måneskin először lép fel a legnagyobb olasz arénákban, és mind a tizenhárom koncert már teltházas. 
 
Végül, de nem utolsósorban egy különleges koncerteseményt is bejelentettek a hatalmas érdeklődésre való tekintettel: 2022. július 9 -én, szombaton Róma városának szimbólumában, a Circus Maximusban lép színpadra a banda.
 
Az elmúlt év nagy nemzetközi felfedezettje, a Måneskin március 1-i koncertjére jegyek szeptember 30-án 12 órától kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon. A regisztrált Live Nation tagok számára elővásárlási lehetőség már szeptember 28-án 12 órától elérhető.
 
Loud Kids On Tour 2022 európai állomásai:
 
Február 6. - London, O2 Academy Brixton
Február 10. - Brüsszel, Forest National
Február 12. - Esch-sur-Alzette, Luxemburg @ Rockhal
Február  15. - Varsó, Torwar Hall
Február 18. - Bécs, Stadthalle
Február 21. - Párizs, Le Zenith
Február 24. - Zürich, Halle 622
Február 26. - Berlin, Verti Music Hall
Február 28. - Prága, Mala Sportovni Hala
Március 1. - Budapest, Barba Negra
Március 3. - Amszterdam, AFAS Live
Március 7. - Kijev, Stereo Plaza
Március 9. - Moszkva, Stadium Live
Március 11. - Szentpétervár, Tinkoff Arena
Március 13. - Tallin, Saku Suurhall
Március 14. - Riga, Arena Riga