Bejelentkezés

x
Search & Filters

"Marilyn Manson a legrémisztőbb szörnyeteg a világon!"Marilyn Manson több volt barátnőjéhez hasonlóan Ashley Morgan Smithline is a nyilvánosság elé állt azzal, hogy az énekes szexuálisan bántalmazta őt. A modell most részletesen beszámolt a történtekről és a világ legrémisztőbb szörnyetegének nevezte Manson-t, a zenész sajtósa azonban a nő összes kijelentését cáfolta.
 
"Korbáccsal vert, megharapott, megvágott, fojtogatott, bezárt egy hangszigetelt szobába és rákényszerített, hogy vérszerződést kössek vele. Álmomban sem gondoltam volna, hogy bárki is megerőszakolná azt az embert, akivel elvileg kapcsolatban él. Nem mindegy, hogy valaki arra ébred, hogy a párja gyengéden közelít felé, vagy arra, hogy az ágyhoz kötözi őt és rámászik, miközben még alszik, aztán csak röhög, mint egy szadista őrült, amikor látja, hogy a másik a legkevésbé sem élvezi a dolgot. Ő a legrémisztőbb szörnyeteg a világon!"
 
A modell azt állította, két évig élt kapcsolatban az énekessel 2010 és 2012 között, Manson egyik sajtósa szerint azonban valójában alig egy hétig voltak együtt és a nő kijelentései több szempontból sem állnak meg a lábukon.
 
"A kapcsolatuk - ha ezt lehet egyáltalán annak nevezni - egy hétig sem tartott, a hölgy állításaiban pedig annyi pontatlanság és csúsztatás van, hogy azt sem tudjuk, melyik részét korrigáljuk először."