Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mark Kendall lehaknibandázta a Jack Russell’s Great White-ot



A Great White gitárosával a White Line Fever podcast beszélgetett a napokban. Kendall a következőket mondta:
 
„Mi (Mark Kendall, Audie Desbrow, Michael Lardie) rendelkezünk a név fölött, mivel jogilag mi vagyunk a Great White név tulajdonosai, de kompromisszumot akartunk kötni Jackkel (Russell) és adni neki egy esélyt… Az egyetlen járható út pedig az volt, hogy Jack Russell’s Great Whiteként léphet fel.
 
Nem ütközünk sok problémába. Néha persze, egy-egy promóter egyszerűen csak a Great Whitenak hívja a zenekart, akik nem mi vagyunk, ezért egy halom papírt kell küldenünk és hasonló szarságok.  Rémálomnak tűnhet, de azért nem olyan megerőltető.
 
Zeneileg ő egy teljesen más irányt vett, így nincs akkora kavarodás. A neve mindig is feltűnő volt, és hacsak nem vagy tájékozatlan, nem fogod összekeverni a két bandát… Úgy értem, ha látod Jack csapatát, és Jack mindig nagyszerű a felvételeken, könnyen rájöhetsz, hogy csak összegyűjtötte maga köré a haknibandát.
 
Aki pedig ezt nem látja, arra nem tudok mit mondani. Ő rengeteg klubban játszik, mi nem igazán adunk klubkoncerteket. Az egyetlen oka annak, hogy az M3 fesztiválon ő lépett fel, az a menedzsere, aki a fesztivál egyik szervezője.
 
Jól van ez így. A rajongók azok rajongók, úgyis azt teszik, ami nekik jó. Mi ugyanúgy írjuk a dalokat, ahogy korábban, csak megváltozott az énekesünk. Nem tudom, mit mondhatnék még.”
 
 
 
A Great White és a Jack Russell’s Great White is 2017-ben jött ki új albummal (kritika itt), melyek zeneileg valóban eltérőek.
 
Somogyvári „Rossi” Ákos