Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Maroon 5 frontembere szerint egy jó nő sem hallgat metalt



A Maroon 5 frontembere, Adam Levine a napokban azzal került a figyelem középpontjába, hogy öt nő is azt állította, hogy az énekes - akinek felesége és gyerekei vannak - a közösségi oldalakon flörtölt velük és próbálta felszedni őket. Azóta számos üzenetváltásról készült fotó látott napvilágot, amelyekből az is kiderül, hogy Levine szerint egy jó nő sem hallgat metalt.
 
A képernyőfotót Alyson Rose osztotta meg, aki egy alkalommal ezt írta Levine-nek: "én is tök fura vagyok, és csak metalt hallgatok", mire az énekes ezt válaszolta: "ezt még soha egyetlen jó nő sem mondta rajtad kívül."
 
Alyson Rose
 
Levine az üggyel kapcsolatba - amiből számos mém is született a napokban - azt nyilatkozta, hogy bár viszonya sosem volt senkivel, mégis átlépett egy határt azzal, hogy más nőkkel flörtölt, amit élete legnagyobb hibájának nevezett. A frontember azt állítja, vállalja a felelősséget a tetteiért és bízik benne, hogy feleségével és családjával együtt sikerül túljutnia ezen a nehéz időszakon.
 
Az énekesre egyébként is jellemző, hogy furcsa dolgokat mond a rockkal és a metallal kapcsolatban: tavaly például azt nyilatkozta, hogy a rock halott és már zenekarok sincsenek.
 
A Maroon 5 az alábbi dallal lehet ismerős: