Bejelentkezés

x
Search & Filters

"Más egy világjárvány alatt borozni a karanténban, mint egy buli után a turnébuszban"



A Skid Row egykori frontembere, Sebastian Bach az elmúlt években többször is beszélt arról, hogy nagyon kedveli a borokat. most azonban azt is elárulta, hogy a koronavírus berobbanása és a tavalyi karanténidőszak kezdete óta kevésbé esik jól neki a kedvenc itala.
 
"Mindig is imádtam a vörös bort, legalábbis egészen tavaly márciusig, amíg be nem ütött ez a szar. Azóta valahogy nem esik olyan jól. Néha iszom egy kicsit este, de aztán hajnal 3-4 körül felébredek, mert rosszul érzem magam, ami egyébként elég szomorú. Az a helyzet, hogy egész más egy világjárvány alatt borozni a karanténban, mint egy buli után a turnébuszban. smiley Azt hiszem, ez az évszázad idézete lesz!"
 
Bach egyébként nem tétlenkedett a karanténidőszakban és elmondása szerint már 14 dal demóját is elkészítette a következő albumához, olyan társakkal, mint Orianthi (ex-Alice Cooper, ex-Michael Jackson), John 5 (Rob Zombie, ex-Marilyn Manson), Steve Stevens (Billy Idol), Devin Bronson, Brent Woods, Eli Santana és Jeremy Colson.