Bejelentkezés

x
Search & Filters

Maynard James Keenan: "lehet, hogy hamar eltűnnék a süllyesztőben, ha elkezdenék fenyegetőzni"Mike Tyson Maynard James Keenan harcművészeti iskolájában készül a Jake Paul elleni július 20-i meccsére, a Kerrang! pedig ennek kapcsán megkérdezte a Tool, a Puscifer és az A Perfect Circle frontemberét, hogy ringbe szállna-e a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg ellen.
 
"Nem, dehogyis, az nagyon abszurd lenne! Ne feledjük, hogy Mike Tyson világklasszis bokszoló volt, és minden idők legjobbjai közé tartozott. Én birkóztam a középiskolában, de épphogy jobb volt a mérlegem 50%-nál, úgyhogy nem lenne ésszerű, ha összecsapnék egy nálam magasabb és fiatalabb ellenféllel. Egyébként is vannak közös ismerőseink, úgyhogy lehet, hogy hamar eltűnnék a süllyesztőben, ha elkezdenék fenyegetőzni. Persze azt azért mondjuk ki, hogy simán szétbasznám őt!"
 
 
A Tool június 13-án a Budapest Arénában koncertezik. 
 
A koncertre jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Az európai koncerteken a Night Verses lesz az előzenekar. Facebook esemény itt!