Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megemlékeznek-e a The Black Dahlia Murder elhunyt énekeséről a jövő évi Grammy-gálán?A Grammy-gálákon mindig megemlékeznek az adott évben elhunyt zenészekről és szakemberekről, azonban mindig vannak kimaradók: idén például a Slipknot korábbi dobosáról, Joey Jordison-ról és a Megaforce Records alapítójáról, Jon Zazula-ról is megfeledkeztek. A The Black Dahlia Murder rajongók éppen ezért már most petíciót indítottak, hogy ezzel is felhívják a Grammy szervezőinek figyelmét, hogy jövőre gondoljanak majd a banda napokban elhunyt frontemberére, Trevor Strnad-re (részletek itt).
 
"A Grammy-n mindig is mellőzött műfaj volt a metal, és még olyan ikonikus személyekről is megfeledkeztek, mint Joey Jordison és Jon Zazula. Trevor Strnad a metalos közösség nagy hatású és megbecsült tagja volt, és kedves, barátságos természete miatt is sokan szerették őt. A Grammy producere, Ken Winston elnézést kért, amiért bizonyos embereket kihagytak a megemlékezésükből, de örülnénk, ha Trevor esetében ez nem történne meg, ezért ez úton kérjük, hogy jövőre gondoljanak majd rá! Trevor és zenekar rengeteget tett a death metal népszerűsítéséért, amivel több ezer, vagy talán több millió ember életét változtatták és sok esetben mentették is meg, Trevor pedig mindig mindenkit mosolyogva fogadott a koncertek után. Ő biztos nem törődne ilyesmivel, de mi nagyon szeretnénk, ha megemlékeznének róla!"
 
A cél eredetileg ötezer aláírás összegyűjtése volt, de ennek azóta már a duplája is meglett. A petíciót itt lehet aláírni.