Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megérkezett az új Judas Priest dal és annak klipje, a 'Lightning Strike'



A Judas Priest március 9-én fogja kiadni legfrissebb albumát, a Firepower-t. Erre hangolódván a lemez egyik dalához, a "Lightning Strike"-hoz már videót is készítettek, amit lentebb megtekinthettek!
 
Rob Halford elmondta, számára a dal koncepciója az, hogy egy olyan elementális erőt használunk fel egy nekünk rosszat okozó ember, tömeg, szervezet vagy adminisztráció ellen, mint a villámlás, ezzel csapva vissza a minket ért sérelmekért. Íme tehát az új dal és annak klipje!
 
 
A Firepower dalai:
 
01. Firepower
02. Lightning Strike
03. Evil Never Dies
04. Never The Heroes
05. Necromancer
06. Children of the Sun
07. Guardians
08. Rising From Ruins
09. Flame Thrower
10. Spectre
11. Traitors Gate
12. No Surrender
13. Lone Wolf
14. Sea Of Red
 
 
Csak nagyon kevés olyan zenekar van, aki ennyi mindent elért karrierje során, és ilyen sok bandára volt hatással, mint a Judas Priest. A csapat - Rob Halford énekes, Glenn Tipton és Richie Faulkner gitárosok, Ian Hill basszusgitáros és Scott Travis dobos - bejelentette jövő júniusban kezdődő, vadonatúj európai turnéját, amelynek budapesti állomása is lesz, mégpedig július 24-én a Papp László Sportarénában.
 
A budapesti koncertre jegyek december 8-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható a bulira.