Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent a Black-Out 25 éves jubileumi koncert anyaga



Megrendelhető a Black-Out XXV MMXVII címre keresztelt jubileumi koncertanyaga, mely az EDGE Records gondozásában jelent meg, és DVD verzióban elérhető a márciusi HammerWorld magazin mellékleteként is. 
 
Black-Out: XXV MMXVII rendelés itt
 
A 2017 januárjában a budapesti Barba Negra Music Clubban rögzített 25 éves nagyszabású koncert felvétele digipak csomagolásban, mely tartalmazza a teljes koncert anyagát dupla CD-n, valamint DVD-n.
 
 
A jubileumi rendezvényen a számos vendéget felvonultató estét az ú.n. “Icon Blokk” nyitotta, aminek keretében hat zenekar (Oltári Fiúk, Uzipov, Mrs. Columbo, Ördög, Zanzibár és Ocho Macho) vállalta, hogy saját képére formál egy-egy dalt, és eljátssza ezt a születésnapon, mely szintén megtalálható a DVD-n!
 
Black-Out - XXV MMXVII
 
01. Black out
02. Az első
03. Vigyél el
04. Fekete kék
05. Néma ajkak
06. Medley
07. Esőnap
08. Levél és kereszt
09. Ezüst kötet 10. Zöld kedd
10. Idegen - Tejfehér csend
11. Beszélj mindenről - Ébredés
12. MAYA
13. A szív diktál
14. Gyönyörű zombi
15. A körúton
16. Szabadlábon
17. Ami vagy...
18. Tetovált sorszám
19. Spirál
 
Black-Out "Icon" - (a DVD-n)
 
01. Oltári Fiúk: Szabadlábon
02. Uzipov: Régi dal   
03. Mrs. Columbo: Néma ajkak
04. Ørdøg: Legyen
05. Zanzibár: Ma
06. Ocho Macho: Fekete-Kék  
 
A 2017-es jubileum tiszteletére újra kiadásra került az első 4 klasszikus Black-Out album remaszterizálva, igényes digipak csomagolásban, melyek korlátozott számban még elérhetőek.
 
Az Esőnap, illetve Szabadlábon korongokat bónuszokkal egészítettük ki, előbbihez a lemez demo változatát, a Szabadlábonhoz pedig három, a kétezres évek elején csupán promóciós példányként terjesztett előzetes anyagot tettük hozzá.