Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent a Down for Whatever legújabb magyar nyelvű dala és a hozzá készült videóklip: 'Hogy Lesz Tovább?1



Alig telt el egy hónap a „Visszaút” óta, máris megjelent a Down For Whatever legfrissebb single-je egy sötét, borongós, story line-os videóklip kíséretében, melynek főszereplői maguk a banda tagjai.
 
 „A ’Hogy Lesz Tovább’ mind zeneileg, mind hangulatában más irányba mutat, mint az eddigi dalaink. A lírai részek a „Talán” felé húzzák a számot, de zeneiségével és lendületével inkább a „Nincs Helyed” c. felvételünkre emlékeztet minket.” – mesélte Kiki, a zenekar énekese – „A videóklip szimbolikus történetével a dalszöveg sötét és fájdalmas gondolatait szerettük volna nyomatékosítani. A ’Hogy Lesz Tovább’ a kilátástalanság és a megnyugvás keresésének kérdéseit feszegeti. Ezúttal sem szakítottunk azzal a hagyományunkkal, hogy magunknak készítsük el a hang-, illetve vizuálanyagokat, de mivel ezek az előbb már említett nehéz korszakok mindannyiunk életében más-más formában jelentek/jelennek meg, ezért kifejezetten örültünk, hogy most a ’Simpal’ nevű fiatal, filmes csapattal dolgozhattunk együtt, akik saját, személyes élményeikkel és profi hozzáállásukkal segítettek pontot tenni a produkció végére.”
 
 
Ahogy a zenekar a Facebook oldalán is írta, az utóbbi idők számukra legmeghatározóbb szerzeményévé vált a ’Hogy Lesz Tovább’, melyet élőben először november 2-án hallhattok, az idei utolsó fővárosi Down For Whatever nagykoncert keretén belül, amely az Akvárium Klubban kerül megrendezésre.