Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent a New Friends Request új dala, Kovács Krisztián (Fish!) közreműködésével

A budapesti, alapvetően modern metal vonalat képviselő New Friends Request zenekar a második nagylemezéről hozott el egy rendhagyó klipes dalt, "Egyszer majd..." címmel.
 
A szám stílusában más, mint ez eddigiek, a Fish! zenekar frontemberének vendégeskedésével, aki egyben a dalszövegért is felelős.
 
A két zenekart januárban láthattuk együtt a Barba Negra Music Club színpadán, de ennél sokkal régebbre nyúlik vissza az ismeretség, amiről a NFR énekese, Kerecsen László mesélt.
 
"Krisztiánnal 15 éves haverság van köztünk, emellett pedig közvetlen munkakapcsolatba is kerültünk, hiszen az utóbbi 3-4 (ki számolja?) Fish! klipen is közösen dolgoztunk.
 
Ezekből adódóan azt gondolom, az együttműködés "miértje" egyáltalán nem meglepő, az viszont annál inkább, hogy a tőlünk megszokott metalos vonaltól elrugaszkodva, egy ránk annyira nem jellemző számot hoztunk össze.
 
Ez a dal annyira kilógott hangulatában a lemez atmoszférájából, hogy egyszerűen nem tudtuk hova tenni, viszont annál sokkal értékesebb volt számunkra, hogy a fiókban végezze. Ezért arra jutottunk, hogy ha már különc, legyen még különcebb. Toljuk meg a punk-rock vonalat, amihez a kulcs egyértelműen Krisztián volt!"
 
 
Az "Egyszer majd..." énekfelvételeit Csongor Bálint (Useme, Subscribe) rögzítette és producerelte, csak úgy, mint a lemez összes dalának, ami 'Lélekgyilkosság' címmel hamarosan elérhető lesz az online zenemegosztókon! 
 
A végső tökös hangzásért pedig Simon István (No Silence Studios) felelt.
 
A járványhelyzet miatt a New Friends Request is lemondani kényszerült a tavaszi lemezbemutató turnéját, ezáltal a lemez kézzelfogható formában való terjesztésén jelenleg is dolgozik a zenekar.
 
Az biztos, hogy beszerezhető lesz webshop segítségével az új korong, a hozzá kapcsolódó merch termékekkel együtt!
 
A zenekar hivatalos oldalain folyamatosan nyomon tudjátok követni az aktualitásokat: Facebook, Youtube, Instagram, Twitter