Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent a The Tumor Called Marla 'Limbo City' című debütáló albuma!



A HammerWorld magazin nyári számának mellékleteként jelent meg a budapesti elektronikus/modern metalt játszó The Tumor Called Marla első teljes hosszúságú nagylemeze, a Limbo City az Edge Records gondozásában. 
 
A popos dalszerkezeteket elektronikus alapokkal és erőteljes, néhol progresszív elemekkel vegyítő metalt két énekessel - női és férfi - néha hörgéssel előadó zenekar biztos befutó olyanok számára, akik szeretik az Amaranthe, Dead By April, vagy a The Unguided zenekarokat és a fülbemászó, dallamos, fogós muzsikát. 
 
A magazin-mellékleten kívül az album elérhető a digitális platformokon, valamint szeptembertől önállóan, kereskedelmi forgalomban is megvásárolható.
 
The Tumor Called Marla - Limbo City a digitális platformokon történő meghallgatásához klikk ide!
 
The Tumor Called Marla: Limbo City album dallistája:
 
01. Intro/Vertal
02. Temper Trap
03. Stainglory
04. Tmesis
05. At Last, At Least
06. Distances
07. True/Born (feat. Csongor Bálint)
08. Another Layer of the Truth
09. Ghosts
10. The Run
 
 
Az album a zenekar második anyaga, az első a 7 számos Trance címre keresztelt EP volt 2015-ben, amit az amerikai Imminence Records adott ki.
 
Korábban ezt mondta a zenekar a lemez munkálatairól:
 
"A készülő nagylemezen a csapat különös figyelmet fektetett a nem szokványos dalszerkezetekre, amiket popos refrének törnek meg, ezzel is demonstrálva, hogy a rétegzenei és a mainstream elemek is nagyon jól meg tudnak férni egymás mellett, egymást kiegészítve, a megfelelő arányokban.”
 
A Limbo City felvételeiért Gerő András és Farkas Krisztián, a keverésért és a maszterért pedig Simon István felelt. Az ének-producer Csongor Bálint (Subscribe, Useme) volt, a közös munkáról a banda így mesélt:
 
“Bálint nagyon sokat segített nekünk az énektémák helyrerázásában, betanításában, felvételében, de nem utolsó sorban az egyik dalunkban ő is szerepet vállalt, ami hatalmas megtiszteltetés!”
 
A zenekar budapesti lemezbemutató koncertjét a TRIP hajón tartja szeptember 21-én.