Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megrendelt gyilkossági kísérlettel vádolják Kurt Cobain özvegyét

Szép kis kalamajka keveredett Kurt Cobain talán leghíresebb hangszere körül: Isaiah Silva, Frances Bean Cobain ex-férje, valamint az Eeries frontembere, azzal vádolja egykori anyósát, Courtney Love-ot, hogy az öngyilkosságnak álcázva megpróbálta megöletni őt a Nirvana-frontember egyik ikonikus gitárja miatt. - írja az Index.hu
 
Mint ismert, Kurt Cobain lánya rövid házasság után tavaly vált el Silvától, miután 2016 márciusában beadta a válópert. Ám amikor még együtt voltak, Frances Bean Cobain évfordulós ajándékként egy alkalommal meglepte Silvát apja gitárjával, amit Cobain az 1993-as MTV Unplugged-koncerten is használt.
 
Ezért a hangszerért indult aztán ádáz küzdelem: Silva a válás után nem akarta visszaadni az állítása szerint ajándékba kapott gitárt, Cobain özvegye viszont megpróbálta mindenáron visszaszerezni a hangszert. A férfi azt állítja, hogy Love megbízásából 2016 nyarán, egy éjjel, három ember is megjelent az otthonában, azzal a céllal, hogy az özvegy és a lánya számára megszerezzék a gitárt.
 
A teljes cikkhez klikk ide!
 
 
Fotó: Greg Doherty / Getty Images Hungary