Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megtámadták, összeverték és kirabolták Nemes Nagy Pétert, a magyar blues-rock-jazz élet kiemelkedő krónikását



Megdöbbentő hírt tett közzé Vas Zoltán, a kiváló blues-zenész az ismert közösségi oldalon: Nemes Nagy Pétert, a magyar blues-rock-jazz élet kiemelkedő krónikását, zenei szakírót, a „Kék ördögök” rádióműsor vezetőjét, szerkesztőjét péntek „éjjel hazafelé menet megtámadták, összeverték és kirabolták.” Sérülései miatt kórházba kellet szállítani.
 
Szerencsére a bejegyzés szerint Péter telefonon elérhető volt, de „egyelőre úgy tudni, két napig biztos nem mehet haza.”
 
Közben vasárnap az esti órákban A Facebook oldalán megosztott posztja szerint már elhagyta a kórházat és elmondasá szerint inkább a lelke tört, mint a csontjai. Íme Nemes Nagy Péter posztja:
 
"Kedves barátaim, ismerőseim! Most értem haza a kórházból. Kicsit még kába vagyok, inkább a lelkem tört, mind a csontjaim. Nagyon szépen köszönöm aggódó, együttérző soraitokat! Külön köszönet Vas Zolinak, aki engedelmemmel osztotta meg hírt. És hála neki, hogy fogadta hívásaitok, üzeneiteket. Zoli barátom mondta nemrég, hogy 112-en nyilvánítottatok együttérzést. Ismételten köszönöm és elnézést, ha nem is tudom erőm szerint mindenkinek megköszönni. (Szelfit két okból nem pakolok fel: ad 1. - a telóm is áldozatul esett, ad 2. - felsérüléseim talán rémisztőleg hatnának. Ha holnap lenne helloween, akkor nem kéne jelmezt öltenem.
Béke legyen Veletek! I'm keeping the blues alive."
 
Olvasói, hallgatói és mindazok nevében, akiket sosem lankadó energiával terelgetett zenei téren, innen kivánok neki gyors felépülést és mielőbbi viszontlátást a Muzikumban, az A38-on, az Akváriumban vagy bárhol!!!
 
 
El Bandi