Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megtévesztő csapatfotó került fel a Minor Threat instagram oldalára



A legendás hardcore csapat Minor Threat újra elkészítette legutolsó albumának, az 1985-ös ’Salad Days’ EP-nek a borítófotóját. Ennek kapcsán természetesen azonnal felröppentek a pletykák a zenekar újraegyesüléséről, Brian Baker rögtön el is oszlatott.
 
A kvartettről - Jeff Nelson dobos, Ian MacKaye énekes, Lyle Preslar gitáros és Brian Baker basszer – Baker Instagram oldalára került fel egy fotó, melyen a banda az arlingtoni Dischord épület lépcsőjén ül, pont, mint az említett lemez borítóján. A Minor Threat a ’80-as évek elején két EP-t és egy nagylemezt adott ki, mielőtt feloszlottak,a ’Salad Days’ már ez után jelent meg.
 
 
Baker így reagált a spekulációkra: „Esélytelen. Jeff mindig erősködik, hogy készítsünk egy képet, amikor a Dischordnál vagyunk. Ez az első ilyen kép, mióta van Instagram accountom.”
 
Baker magyarázata a Dischord Records Facebook oldalán is megerősítésre lelt: „A Minor Threat néhány évente próbál összeülni, hogy tartsák a kapcsolatot. Ez a fotó tegnap készült a Dischord épülete előtt.”
 
 
1985
 
 
2018