Bejelentkezés

x
Search & Filters

Melyik bandának lenne helye a thrash metal Nagy Négyesében?

Az Anthrax-et, a Metallica-t, a Megadeth-t és a Slayer-t együtt a thrash metal Nagy Négyeseként szokták emlegetni és több közös koncertet is adott már a négy zenekar. Az Anthrax gitárosa, Scott Ian egy friss interjúban válaszolt arra a kérdésre, hogy szerinte nem hagytak-e ki annak idején más fontos zenekarokat ebből a "klubból".
 
"Nem úgy kell elképzelni ezt az egészet, hogy a Metallica tagjai egyszer csak kijelentették, hogy ezzel a másik három bandával akarják alkotni a Nagy Négyest. Ezt a jelzőt eleve az újságírók találták ki, ők kezdtek így emlegetni bennünket, úgyhogy még csak a név sem a Metallica-tól vagy tőlünk származott. Éppen ezért nem mondhatom azt, hogy bárkit is kihagytunk volna, mivel ez az egész nem is a mi ötletünk volt."
 
A Testament két tagja, Alex Skolnick és Chuck Billy korábban azt állította, nincs gondjuk azzal, hogy az ő zenekaruk kimaradt a Nagy Négyesből, sőt, Billy szerint kizárólag a Metallica, a Megadeth, a Slayer és az Anthrax érdemli meg, hogy így emlegessék őket.