Bejelentkezés

x
Search & Filters

Melyik zenekarnak van a legkevesebb utálója?A Reddit 'Metal For The Masses' topikjában vetette fel egy felhasználó azt a kérdést, hogy mely zenekaroknak van a legkevesebb utálójuk, azonban a kommentelők még a legnépszerűbb bandákkal kapcsolatban is hoztak fel olyan érveket, amiért sokan nem szeretik őket.
 
- Motörhead: bár néhányan megemlítették, hogy nem rajonganak Lemmy énekstílusáért vagy éppen a zenekar dallamvilágáért, azt minden felhasználó kiemelte, hogy ennek ellenére maximálisan tisztelik és elismerik őket, gyűlöletről pedig szó sem lehet.
 
 
- Black Sabbath: a zenekar jelentősége elvitathatatlan, ugyanakkor az egyik hozzászóló szerint a 90-es évekbeli munkásságuk miatt sokan kiábrándultak belőlük, míg egy másik kommentelő az "unalmas, de fontos" jelzőket használta velük kapcsolatban.
 
 
- Judas Priest: a felhasználók szerint nem is a banda zenéje, hanem sokkal inkább Rob Halford személye és hangja osztja meg az embereket: a bigott és a homofób gondolkodás manapság is sokakra jellemző, akik emiatt továbbra is képtelenek elfogadni a frontembert, de olyanok is akadnak, akik az énekhangját nem bírják elviselni.
 
 
- Ronnie James Dio és a Dio zenekar: bár Dio-t sokan minden idők egyik legjobb metal énekesének tartják, akadnak olyan kommentelők, akiket még az ő hangjával is az őrületbe lehet kergetni, míg másokat a sárkányokat és egyéb fantázialényeket felvonultató dalszövegek zavarnak. Egy felhasználó azt is megjegyezte, hogy a Sabbath-ban és a Rainbow-ban imádta Dio-t, a nevét viselő bandát viszont ki nem állhatja.
 
 
- Iron Maiden: Halford-hoz és Dio-hoz hasonlóan Bruce Dickinson személye és hangja is megosztó és mivel a zenekarnak több frontembere is volt az évek során, vannak olyan hallgatók, akik kizárólag az egyik énekessel készült albumokat fogadják el, sőt, talán még azok közül sem mindegyiket. A banda mellett a rajongótábort is érte panasz: egy felhasználó megjegyzése szerint "túl sok részeg, bunkó motoros fazon" volt a Maiden egyik koncertjén, egy másik kommentelő azonban éppen azt emelte ki, hogy a közönség összetétel nagyon vegyes volt és mindenki jól megfért egymás mellett.
 
 
A fentebb említett zenekarok mellett az Alice In Chains, a Death, a Soundgarden, a Darkthrone, a Sepultura, a Type O Negative, a Cannibal Corpse, a Gojira és a Slayer neve is felmerült, de valaki viccesen azt is megjegyezte, hogy egyértelműen a Nickelback a befutó, mivel őket az egész világ imádja.