Bejelentkezés

x
Search & Filters

Metallica: instrumentális szóló EP-vel jelentkezik Kirk HammettA Metallica gitárosa, Kirk Hammett egy Portals című négydalos EP-t rögzített, amelynek megjelenése a Lemezboltok Napján, vagyis április 23-án várható. A digitális letöltés mellett a kiadványt CD-n és vinyl-en is be lehet mad szerezni.
 
"Az egész még 2017-ben kezdődött a The Kirk Hammett Collection nevű múzeumi kiállítás kapcsán. Szerettem volna valami jó kis háttérzenét, amit az érdeklődök hallgathatnak, miközben megnézik a tárgyakat. Egy éjjel leültem zenélni és egyszer csak azon kaptam magam, hogy teljes egészében összeállt a Maiden And The Monster. Ez a dal volt a kiindulópontja mindennek, aztán rájöttem, hogy tudok írni ilyen filmzeneszerű nótákat. Nagyon élvezem ezeket, mert az én fejemben tényleg egy teljes film rajzolódik ki, amikor ezeket hallgatom, és bízom benne, hogy a közönségnél is sikerül hasonló hatást elérnem."
 
A Portals elkészítésében Kirk mellett részt vett John Theodore, Abraham Laboriel, Greg Fidelman, Blake Neely és Bob Rock is.