Bejelentkezés

x
Search & Filters

Metallica: James Hetfield felhívta a rajongót, aki a koncertjükön szültJoice M. Figueiró május 7-én adott életet kisbabájának, éppen a Metallica brazíliai koncertje közben, amikor a zenekar az Enter Sandman-t játszotta (bővebben itt). Az újdonsült anyuka most egy videót osztott meg, amelyből kiderül, hogy a banda frontembere, James Hetfield felhívta őket és gratulált nekik.
 
 
A rövid részletből kiderül, hogy Joice teljesen elérzékenyült, amikor meghallotta Hetfield hangját, és a könnyeivel küzdött, miközben a zenész elmondta, hogy hallott a történtekről és szeretne gratulálni a családnak. Joice beszámolója szerint nagyjából 7 percig beszélgettek és a frontember végig nagyon kedves és barátságos volt.
 
A történteket több száz Metallica-rajongó is figyelemmel kíséri, akik felvetették, hogy a kicsit Sandman-nek kellene elnevezni, de a szülők választása végül a Luan-ra esett: "a nevünk egy életre szól, és biztos sokat piszkálnák őt, ha Sandman-nek hívják. Szerintem ez enélkül is egy elég őrült sztori, amit sokáig mesélhet majd. Azon viszont már elgondolkoztunk, hogy adunk neki egy második keresztnevet is, ami valahogy kapcsolódik a Metallica-hoz."