Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Metallica kérésére sem játszotta el egyik dalát a The Mars Volta



A Metallica tagjai - és Lars Ulrich édesapja, Torben is - nagy The Mars Volta rajongók, és a zenekar több koncertjén is ott voltak, Omar Rodríguez-López-ék azonban még az ő kérésükre sem játszották el az egyik dalukat, de a történetnek később éppen a Metallica egyik fellépése előtt lett folytatása.
 
Lars Ulrich és édesapja, Torben
 
Cedric Bixler-Zavala: "Új-Zélandon találkoztunk velük. Eljöttek a koncertünkre, és megkérdezték, hogy eljátsszuk-e az Inertiatic ESP-t. Mondtuk nekik, hogy sajnos ez már nem szerepel a setlistünkön. Közben ugyan átfutott az agyamon, hogy a kedvükért talán mégis elő kellene adnunk, de végül nem tettük meg. Elég önzők és makacsok vagyunk ilyen szempontból. Mindig azt játsszuk, amit mi éppen aktuálisnak és a magunkénak érzünk. Örülünk, hogy sokan szeretik a régi dalainkat is, de nem lett volna hiteles, ha előadjuk. A találkozás viszont így is hatalmas élmény volt."
 
Omar Rodríguez-López: "a Metallica tagjai mindig próbálnak vagy jammelnek, mielőtt színpadra lépnének. Egyszer a házamtól pár percnyire koncenrteztek, amikor még Mexikóban laktam. A buli előtt bemehettem hozzájuk a backstage-be. Láttam, hogy összesúgnak egymással, aztán eljátszották az Inertiatic-et. Nagyon megtisztelő volt, ahogy már önmagában az is, hogy ott lehettem velük. A színpadra lépés előtti pillanatok nagyon bensőségesek, velem mégis megosztották ezeket. Csodálatos élmény volt ott lenni velük. Az ő zenéjükön nőttem fel."