Bejelentkezés

x
Search & Filters

Metanoia címmel, szeptember 4-én jelenik meg az Omega Diatribe negyedik lemeze



Az extrém groove metal-ban utazó budapesti Omega Diatribe negyedik lemeze, Metanoia címmel érkezik szeptember 4-én a Metal Scrap Records gondozásában.
 
Ezen korongon a zenekar ezúttal a neves svéd producerrel, Jens Bogren-nel (Sepultura, Katatonia, Dimmu Borgir, Soilwork, Amon Amarth...stb) dolgozott, ami 2000 példányban lát majd napvilágot Európában, Angliában, az Egyesült Államokban és Japánban egyaránt. Ezt követően világszerte elérhető lesz a legtöbb zenei streaming szolgáltatóknál.
 
Hájer Gergő dalszerző gitáros az alábbiakat nyilatkozta a lemezről: 
 
"Minden eddiginél keményebben és tudatosabban dolgoztunk a Metanoia címet viselő lemezen és beengedtünk olyan hatásokat is a zenénkbe, amiktől eddig elzárkóztunk. Úgy érzem, hogy egy új szintre lépett a zenekar, dalszerzést illetően."
 
 
Továbbá Szathmáry Ákos basszusgitáros fűzte hozzá:
 
"Az eddigi munkametódusunkhoz képest, egy teljesen új módszerrel és külső producer segítségével álltunk neki megírni az énektémákat, ami segített abban, hogy dalcentrikusságról beszélhessünk a negyedik OD lemez kapcsán."
 
Jens Bogren pedig a következővel nyugtázta a korongot:
 
"Kiváló munkát végeztek a srácok az új lemezen. Nekem marhára bejön a végeredmény, amit hamarosan a rajongók is hallhatnak!"
 
Alább megtekinthető a lemezborító, ami a zenekar első, Iapetus c. korongján játszó dobos, Metzger Dávid érdeme.
 
Az album dallistája:
 
01. You Can't Save Me
02. Grinder Of Self
03. Parallel
04. Death Touch
05. Isolation
06. Global Fire
07. Metanoia
08. Mirror Neuron
09. Coronal Mass Ejection
10. Long