Bejelentkezés

x
Search & Filters

Miért viselnek celebek rock-metal zenekaros pólókat?

Az elmúlt években egyre több divatáruház kezdett zenekaros pólókat forgalmazni, amelyek így könnyen eljutnak olyan emberekhez is, akik egyébként nem viselnének ilyeneket, sőt, jó eséllyel nem is ismerik az adott bandát. Sok hírességre is jellemző ez: a legismertebb példa talán Kim Kardashian, akit Morbid Angel pólóban is kaptak már lencsevégre, pedig valószínűleg nem rajong a csapatért. Most Phil Anselmo mondta el a véleményét ezzel kapcsolatban.
 
Phil Anselmo
 
"Engem egyáltalán nem zavar, de megértem, ha valakinek nem tetszik. Tudom, hogy sokan igazán a szívükön viselik a kedvenc zenekaraik sorsát, és nem tetszik nekik, ha olyanok is hordják a pólóikat, akik nem is hallottak még róluk. Bevallom, nem tudom pontosan, hogy ki az a Kim Kardashian, csak a nevét hallottam, de ha valaki Morbid Angel pólót hord - bármilyen okból is - az nálam jó arcnak számít és nem az jut eszembe róla, hogy 'nahát, micsoda pózer!' laugh Eddig nem is gondoltam, hogy ez a pólós dolog mára ilyen komoly jelenség lett, e szerintem van jó oldala is, mert néhányan biztos kíváncsiak lesznek az adott zenekarra és meghallgatják a dalaikat."
 
Itt megtekinthetitek milyen rock-metal pólókban jelnt meg Rihanna, Kim Kardashian, Justin Bieber, Kaney West, Megan Fox, Miley Cyrus és Kendall Jenner.
 
 
 
 
Kim Kardashian
 
Kendall Jenner
 
Kanye West
 
Rihanna
 
Justin Bieber
 
Megan Fox
 
Miley Cyrus