Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mikor jönnek végre új Poison dalok?



Bár a Poison rendszeresen koncertezik, a napokban pedig a teljes eredeti felállással indulnak Poison…Nothin' But A Good Time 2018 elnevezésű turnéjukra, új dalokkal finoman szólva sem kényeztetik el a rajongóikat, ugyanis legutóbbi saját szerzeményeket tartalmazó lemezük a 2002-es Hollyweird volt, és ugyan 2007-ben megjelent még egy Poison'd című anyag, ezen kivétel nélkül feldolgozások szerepeltek. Rikki Rockett, a banda dobosa, aki immár két éve elmondhatja magáról, hogy meggyógyult a rákból, maga is úgy véli, hogy ideje lenne már új dalokat írniuk.
 
"Nagyon remélem, hogy végre nekiállunk valami újnak, mert már igencsak időszerű lenne, és én mindennél jobban szeretném. Konkrétumokkal egyelőre nem tudok szolgálni, de azt elmondhatom, hogy beszéltünk erről és ha minden jól megy és tényleg lesz valami a dologból, akkor hamarosan hozzáláthatunk a dalszerzéshez."
 
Ugyanakkor tavaly szintén épp Rikki beszélt arról, hogy miért is nincsenek új Poison nóták.
 
"Ha egy nagyobb múltú rockzenekar turnézik, a rajongók nem vágynak új dalokra. Megírhatnánk egy új Talk Dirty To Me-t, de nem tudom, az emberek kíváncsiak lennének-e rá, és őszintén szólva ez elég frusztráló. Az Aerosmith-nek sikerült, de például a The Rolling Stones-nál ugyanaz a helyzet, mint nálunk. Ugyanakkor azt is tudom, hogy az igazán nagyon rajongók az újdonságoknak is örülnének és ez jó jel, hiszen mindent csakis a rajongókért érdemes csinálni."
 
Az eddigi utolsó, 2002-es 'Hollyweird' album itt meghallgatható: