Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mocsok 1 Kölykök, Blahalouisana, Honeybeast – 2014. június 18. Barba Negra Track Terrace



A Barba Negra Track idei műsorfüzetéből már értesülhettünk arról, hogy a hely Terrace nevű részén a nyár minden hetében olyan zenekaroknak biztosítanak fellépési lehetőséget, akik nemrég alakultak/most kezdenek befutni/rétegközönséget vonzanak – egyelőre. Minden itt bemutatkozó bandára igaz az, hogy nagyon tehetségesek, egyedi hangon szólalnak meg és fergeteges hangulatot csinálnak a bulijaikon.

Így van ez a szerdán (június 19.) a Terrace színpadán zúzó három együttesre is.

A Blahalousiana-t nemrég ismerhettük meg a Nagyszínpad Tehetségmutató verseny zenekarai között. A muzsikaremek, csodás hangja van az énekesnőjüknek, és igényes, mégis érthető és főleg nagyon hangulatos az egész, amivel azonnal belopják magukat mindenki szívébe. Ők nyitják az estét 19 órától.

 


A Mocsok 1 Kölyköket szintén nem kell bemutatni senkinek, néhány éve fontos részei a magyar zenei életnek. Koncertjeik élményszámba mennek, garantáltan jól szórakozik mindenki, Szuzival, Debórával és a fiúkkal, akik 20 órakor csapnak a húrok (és billentyűk) közé.

 


A Honeybeast-et az Eurovíziós dalfesztivál döntőjében ismerhette meg az ország. Az alternatív zenei élet friss, egyéni hangú szereplői ők. Tarján Zsófi régóta énekel, talán most teljesedik ki igazán a sok munka, amit ebbe fektetett, jó szerzőtársakat talált, minden bizonnyal jól fogunk szórakozni. A legnagyobb hősök 21 órától látható/hallhatók!

 

 

18:00 kapunyitás
19:00 Blahalouisiana
20:00 Mocsok 1 Kölykök
21:00 Honeybeast

Jegyár: Elővételben: 1000 Ft, a helyszínen: 1500 Ft.

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1451873311719062/?fref=ts

 


 

Címkék: 
Mocsok 1 Kölykök
Blahalouisana
Honeybeast