Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mötley Crüe: ezért költözött el a világ zajától a festői szépségű Wyoming-ba Nikki Sixx (fotók)Akik követik a Mötley Crüe basszusgitárosát, Nikki Sixx-et az Instagramon, az elmúlt hónapokban észrevehették, hogy a zenész többször is posztolt a legkisebb népsűrűségű amerikai államból, Wyomingból, ugyanis nemrég odaköltözött Los Angelesből a feleségével, Courtney-val és egyéves kislányukkal, Ruby-val.
 
"Nemrég visszatértünk egy kis időre LA-be összepakolni és eladni a házunkat, de egyébként már Wyomingban élünk. Imádom az itteni embereket, mert nagyon őszinték, nyitottak és barátságosak, ráadásul rengeteg szabadtéri tevékenység közül válogathatunk: lehet horgászni, vadászni, túrázni és csónakázni is. Los Angelesszel ellentétben itt nem a szórakoztatóipar az úr: az emberek többsége a munkásosztályhoz tartozik, ami a 70-es évek Idahóját idézi számomra. Gyönyörű az itteni környezet, sokkal tisztább és egészségesebb, mint a Los Angeles-i. Ez egyrészt inspirál a dalszerzés, a festés és az írás során, másrészt pedig úgy gondolom, sokkal jobb, ha egy ilyen helyen neveljük fel a kislányunkat."
 
 
 
 
 
A Mötley Crüe az eredeti tervek szerint idén nyáron tért volna vissza a Def Leppard-del, a Poison-nel és Joan Jett-tel közös turnéjával, de a koronavírus miatt az összes koncert átkerült 2021-re.