Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mötley Crüe: kamu, hogy Nikki Sixx ultimátumot adott Vince Neil-nekEredetileg 2020-ban lett volna a Mötley Crüe nagy visszatérő turnéja, ami azonban a koronavírus miatt 2022-re csúszott. A zenekar gőzerével készül a koncertekre, különösen a frontember, Vince Neil, aki még zsírbontó kezelésre is jár (részletek itt), hogy formába lendüljön, a rajongók körében pedig elterjedt az a pletyka, hogy Nikki Sixx ultimátumot adott az énekesnek: ha nem sikerül lefogynia, ismét John Corabi veszi át a helyét, akivel az 1994-es Mötley Crüe album is készült. Ezzel kapcsolatban maga Corabi öntött tiszta vizet a pohárba.
 
John Corabi
 
"Rengeteg üzenetet kaptam tőletek, mivel sajnos sokan bedőltetek ezeknek a szenzációhajhász szaroknak. Szeretném egyszer s mindenkorra tisztázni, hogy semmi esély nincs rá, hogy valaha is visszatérnék a Mötley Crüe-ba.
 
1. Kizárt, hogy Nikki olyan ultimátumot adott volna Vince-nek, amelyben engem használt volna aduászként.
 
2. Nem voltak semmiféle titkos próbák.
 
3. Miután nevetségesen ostobának ábrázoltak a The Dirt című filmben és a banda egyik tagja azt nyilatkozta, hogy semmit sem tettem hozzá a zenekarhoz és a szerzői képességeim hiányát firtatta, eszem ágában sincs újra belevágni bármi ilyesmibe. Ne dőljetek be a kattintásvadász faszságoknak! Sok sikert kívánok Tommy-nak, Nikki-nek, Mick-nek és Vince-nek a közelgő turnéhoz és minden jövőbeli tervükhöz!"
 
Corabi valószínűleg Nikki Sixx egyik interjújára célzott, amelyben a basszusgitáros így nyilatkozott a közösen elkészített albumukról: "kár lenne tagadni, hogy az a lemez ezer sebből vérzett. Számomra különösen kínszenvedés volt az elkészítése, mivel John Corabi egyszerűen képtelen dalszövegeket írni, így teljes egészében nekem kellett átvállalnom ezt a feladatot. Próbálkozott vele, de nagyon komoly a mércém ezzel kapcsolatban, úgyhogy pokoli élmény volt az egész és hosszú hónapokig szenvedtünk. John jó srác, de hiányzott belőle az a bizonyos tűz és ezzel nagyon megnehezítette a dolgomat."