Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Mötley Crüe Tommy Lee-je Las Vegasban lemezlovászkodott (videó)

A Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee, valamint DJ Aero előadta a "Rehab"-ot a nevadai Las Vegasban található Hard Rock Hotelben szeptember 29-én. A műsorról készült videofelvételeket itt és most ti is megnézhetitek a cikk alján található klipben.

Tavalyelőtt egy, a BerkleeGroove.com-mal készült interjúban Lee-t arról kérdezték, hogy egyfajta "mellékágnak" tekinti-e a lemezlovaskodást, vagy valójában mindig is ez volt az, amit leginkább csinálni szeretett volna. A kérdésre a zenész a következő választ adta: "Soha nem tekintettem erre úgy, mint valamiféle melléktevékenységre. Ez egy hosszas átmenet volt, mivel mindenki rocker srácnak ismer engem, azonban készítettünk már néhány új zenét, és turnézni is járunk, hogy a műsorunkkal a megfelelő helyeken a megfelelő közönség előtt léphessünk fel. Ez igencsak szórakoztató, és igazán élvezzük is, amit csinálunk - de valahol nagyon is komolyan vesszünk; mind Aero, mind pedig én.

Arra a kérdésre, hogy vajon akkor mindig is az elektronikus zenét szerette-e, Lee így felelt: "Dobos vagyok, tehát az elektronikus ütemekkel mindig is szoros kapcsolatban voltam."

DJ Aero-val való szakmai kapcsolatáról pedig Tommy a következőket mondta: "2000-ben találkoztam először Aero-val, és 2004-ben kezdtünk el együtt dolgozni. Aero és én egy csapat vagyunk, de nem csak afféle "'play'-gombot nyomkodó" DJ-k vagyunk, hanem rengeteg cuccot élőben keverünk, élő dobütemekkel, és élő látvánnyal. Ez pedig nem egy tipikus DJ-szett..."

 


 
Címkék: 
Mötley Crüe
Tommy Lee