Bejelentkezés

x
Search & Filters

Múlt szombaton elhunyt Bill Paxtonra emlékezett a Suicidal Tendencies frontembere



Múlt szombaton 61 éves korában elhunyt a többek közt a Titanicból és az Apollo 13-ból ismert Bill Paxton, miután szívműtétje során komplikáció lépett fel. A Suicidal Tendencies frontembere, Mike Muir, a színész jó barátja a zenekar Facebook oldalán emlékezett meg róla.

"Elmondhatatlanul szomorú lettem Bill halálhírétől. Nagy megtiszteltetés, hogy ismerhettem és igaz barátomnak tarthattam őt. 16 évesen ismertem meg, együtt hordtunk ki újságot, aztán ő Santa Monicába költözött, hogy színész lehessen, én pedig azt mondtam neki, hogy zenekart fogok alapítani. Még akkor is optimista volt, amikor a legkisebb szerepek meghallgatásaira sem juthatott be. Imádta a zenét is, gyakran jártunk együtt punk rock bulikra, amelyek után gyakran rögtön mentünk újságot hordani.

Őszinte részvétem a családjának. Rettenetes, amikor valaki ennyire váratlanul távozik el. Valaki az alábbi képet küldte nekem, és én így szeretnék emlékezni Billre. Nem azért, mert Suicidal Tendencies pólóban van, hanem azért, mert boldogan mosolyog. Csodás színész és rendező, de mindenekelőtt fantasztikus ember volt. Nyugodj békében, sosem felejtünk el. Büszke vagyok rád és köszönöm, hogy ismerhettelek."