Bejelentkezés

x
Search & Filters

Muse koncert május 28-án a Budapest Arénában!



A Muse február 22-én kezdi meg Simulation Theory elnevezésű, új világkörüli turnéját. A koncertkörút Houstonban indul, és a multiplatina eladásokkal rendelkező, Grammy-díjas rock ikonok fellépnek az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Európa arénáiban.  
  
A Muse világszerte bombasztikus és innovatív élő fellépéseiről ismert, és várhatóan ez a turné sem lesz kivétel: 
 
“A legnagyobb buli a Földön” - Q Magazine
 
“A lehető legnagyobb hang- és látványkülönlegesség” - Vancouver Sun
 
“Egy elképesztő különlegesség. Egy este, amely új utat jelöl ki a lehetséges arénarocknak.” - The Independent (UK)
 
“Lenyűgöző, előadásban és technikailag hibátlan, a legmagasabb minőségű stadionrock a Muse-tól, a zenei rombolás mestereitől.” - The Standard (UK)
 
A világ egyik legjobb koncertbandája 2019. május 28-án a Budapest Aréna színpadán lesz látható! 
 
 
Azok a rajongók, akik a zenekar honlapján előrendelést adnak le november 9-ig a Simulation Theory albumra a hivatalos rajongói klubtagokkal együtt elővásárlási lehetőséget kapnak a turnéra november 13-án 10 órától. 
 
A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lesz alkalmuk korábban jegyhez jutni, november 15-én 10 órától. 
 
A teljeskörű jegyértékesítés november 16-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.
 
Minden koncertjegy-tulajdonos jogosulttá válik az új album egy ingyenes példányára, amelyet december 3-tól lehet beváltani. A Simulation Theory turnén egy izgalmas, új  “Enhanced Experience” elnevezésű prémiumcsomag is kapható lesz, erről további részletek a www.cidentertainment.com/events/muse-tour/ oldalon találhatók. 
 
A Muse-t Matt Bellamy, Dominic Howard és Chris Wolstenholme alkotják. November 9-én jelenik meg vadonatúj, Simulation Theory című albumuk. Utolsó lemezük, a Drones, amely 2015 júniusában jelent meg, 21 országban debütált a slágerlista első helyén, többek között az Egyesült Államokban is. Az album Grammy-díjat kapott, mint az év rock albuma - ez volt a csapat második Grammy nyertes lemeze. 1994-es megalakulásuk óta a Muse hét stúdióalbumot jelentetett meg, amelyek több mint 20 millió példányban keltek el világszerte.
 
Széles körben elismerten a Muse a világ egyik legjobb koncertzenekara, amely számtalan zenei díjat nyert már, a két Grammy-n kívül többek között egy American Music, öt MTV Europe, két Brit, tíz NME és hét Q Awards tulajdonosai.