Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mystery Gang, Fish!, Ozone Mama, motorok és tetkók az Ultimate Combat-on



Október 19-én, szombaton kerül megrendezésre az Ultimate Combat, ahol az egésznapos program ideje alatt neves zenekarok is szórakoztatják a közönséget. Az Ozone Mama különleges akusztikus műsorukkal lép fel, később a Fish! punkrock dalaira tombolhatunk, zárásként pedig a Mystery Gang rockabilly zenéjére táncolhat, akinek a lábában ott a boogie.

16 órától a legszebb tetovált lányok testét csodálhatják meg az érdeklődők a legmenőbb motorokon. Három kategóriában a közönség szavaz arról, hogy Ki a legjobb tetováló, Ki a legjobb motorépítő, és Ki a legszebb csaj a motoron. A legjobbnak bizonyult motorépítők, tetoválók és a legszebb lányok jutalomban részesülnek. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Mindenképpen érdemes kilátogatni tehát október 19.-én a Lurdy Házba (Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), délelőtt 11 órától várják a vendégeket a szervezők!

Programajánló:

15 órától Ozone Mama koncert

A zenekar egy különleges produkcióval készült el október elején. Az Mr2 patinás, "Akusztik" című műsorában vendégeskedtek. Ennek a programnak a premierje az Ultimate Combaton!

A budapesti Ozone Mama a korai hetvenes évek neves rock zenekarait (Led Zeppelin, Mountain, Free, Grand Funk Railroad, vagy Jimi Hendrix) vette alapul hangzásához, valamint a hagyatékukból kinőtt későbbi csapatokat, mint például a The Black Crowes (a zenekar neve is tőlük ered), a The Cult, a Reef vagy a Trouble. Debütáló albumukkal (The Starship Has Landed) megnyerték a Fonogram 2012 "Az év hazai felfedezettje" díjat, 2013-ban pedig ők lettek a Hard Rock Rising 2013 magyar nyertesei, így ők képviselték Magyarországot a nemzetközi fordulóban. Legújabb albumuk Freedom EP címmel 2013 áprilisában jelent meg.

 

Ozone Mama - I Really Care

 


16 óra: Bikes and babes bemutatkozás és fotózás

18.30 órától Fish! koncert

Mit mondanak magukról?: Kiválóak vagyunk 1999 óta, de 2006 óta elkezdtünk működni is.

A zenekar érdeklődési köre: nők, ital, műbalhé, popos dallamok, punkrock, korszerűtlen rapmetál, indiediszkó, saskabaré és mindezek ellenállhatatlan ötvözete.

Mit mond a rajongó?: "A lényeg az, hogy egy Fish! koncertben bármikor, bárhol benne vagyok, élőben szétrúgják az ember seggét, imádom!"

És mi a zeneblogger véleménye?:"A Fish!-ről sajnos sok okosat nem tudok elmondani. Nem dolgoznak tornacipőt bámulós, több órán át értelmezhető, Facebooküzenőfalra kimásolható mélyértelmű szövegekkel, csupán feljönnek a színpadra, letépik a fejünket, dekázgatnak vele pár percig majd bevisznek egy touchdownt (elnézést a képzavarért)."

 

Fish! - Gyere ki a rétre

 


20 óra: Eredmények kihirdetése

21 órától Mystery Gang koncert

Ez a trió a legautentikusabb, legelemibb, legkezdetlegesebb formájában mutatja be, milyen is volt a rock and roll Amerikában az ötvenes évek derekán. Ezeket a dalokat pont a hihetetlenül egyszerű, ám metronóm pontosságú zakatolásuk miatt iszonyú nehéz jól előadni, arról nem beszélve, hogy az a fékeveszett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul. Egri Péternél hitelesebb rockabilly arcot pedig valószínűleg még sosem szült ez az ország. Énekelhet akár angolul, akár magyarul: ez a széttetovált, perzselő tekintetű jampec a mai generáció számára testesíti meg a rock and rollt.

 

Mystery Gang Rockabilly Trio - Woodoo Doll

 


Kategóriák és a győztesek nyereményei:

Legjobb épített motor (Custom Bike)

40.000.- Ft értékű FoktMotor vásárlási utalvány www.fokt.hu
30.000.- Ft értékű Wild Magazin vásárlási utalvány www.wild.hu

Kiállítói stand biztosítása a 2014-es EMAT, Magyar Motorépítő Bajnokságon www.emat.hu

Az épített motorokat bemutató újság, a Wild Magazin címlapjain látott vasakat élőben, közelről is megnézheted! Olyanokat, melyek az EMAT-on (Magyar Motorépítő Bajnokság), vagy a VB-n, az EB-n sepertek be díjakat. Olyanokat, amiknek néhány fejlesztését, és agyament kitalációját a motorgyárak átveszik, és felhasználják. Olyanokat, amiket csak ámulva lehet lesni, majd hanyatt esni…   

Legjobb tetoválás (Tattoo)

100.000.- Ft értékű RadicalShop tetováló felszerelés

Stand a 2014-es Budapest TattooConvention-on

30 tetováló versenyez. 10 meghívott tetováló, illetve 20 közönségszavazat alapján bekerülő tetováló. A nevezőknek 7 óra alatt kell elkészítenie egy teljesen szabadon választott tetoválást. A végeredmény a rendezvény látogatóinak szavazatai alapján alakul ki.

Legjobb tetovált csaj a motoron (Bikes and babes)

2 személyes Wellness héttvége
150.000.- Ft értékű Kreatív Design fotó portfólió (Keszthelyi fotó)
 
Belépő: elővételben 2000.- Ft, a helyszínen: 2500.- Ft

 


 

Címkék: 
Ultimate combat