Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nácinak nevezte a Disturbed frontembere Roger Waters-tTöbb ismert zenész, köztük Roger Waters is csatlakozott ahhoz a bojkotthoz, amellyel a művészek és a közszereplők gazdasági nyomást akarnak gyakorolni az izraeli kormányra, hogy kivonuljanak a palesztin területekről, egyenlő jogokat biztosítsanak az arab állampolgároknak és engedélyezzék a palesztin menekültek visszatérését. David Draiman, a Disturbed frontembere azonban nem ért egyet a kezdeményezéssel, sőt, kemény szavakkal kritizálta a résztvevőket.
 
"Abban biztos vagyok, hogy nem lehet elérni békét és egyetértést azzal, ha elzárkózunk valamitől és megpróbálunk falakat húzni. Csakis a nyílt kommunikáció segíthet. Építenünk kell a hidakat, nem pedig lerombolnunk azokat és a zene tökéletes eszköz lehetne erre. Teljes idiótásagnak és őrültségnek tartom, hogy Roger Waters és a többi náci komolyan azt hiszi, hogy egy bojkott lehet a megoldás. Ezzel csak további gyűlöletet szítanak egy olyan nemzet és kultúra ellen, amelyet egyébként is igazságtalanul ítélnek el az idők kezdete óta."
 
A Disturbed tehát nem csatlakozik a bojkotthoz és július 2-án először lépnek majd fel Izraelben, június 25-én pedig Budapestre is eljönnek - szintén első alkalommal.
 
A budapesti koncert jegyárai:
 
Küzdőtér:
 
Limitált elővét: 8999 Ft
Normál ár: 9999 Ft
 
Terasz jegyek:
 
Mastercard bal első terasz: 14.999 Ft
Mastercard bal középső terasz: 14.999 Ft
Jobb első terasz: 14.999 Ft
Jobb középső: 14.999 Ft