Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nagaarum egy projectben a Paradise Lost és At The Gates dobosával



Martyr Lucifer egy zenész és zenei project egyben, 2011-ben startolt egy olyan hangtani feltárás céljából, ahol a rock, gótikus rock és a darkwave vannak összemosva egy üstben.
 
Ez a sötét utazás a Farewell to Graveland című bemutatkozó lemezzel indult, ami egyfajta erőteljes gótikus karakterrel bírt, majd több rockos témával nem sokkal ezután 2013-ban érkezett a Shards, és most 2018-ban folytatódik a történet a Gazing at the Flocks-sal.
 
Az album olyan utazásként indul, amely egy, a miénk mellett létező másik, rejtett világ valóságát keresi. A kriptoszoológiát követve találkozunk olyan lényekkel, amelyeknek hozzánk hasonló érzéseik vannak, és függetlenül attól, hogy a hangjaik mennyire különböznek egymásétól, csatlakoznak hozzánk tizenegy megzenésített mesében. A Gazing at the Flocks ezeket a sztorikat gyűjtötte össze a gótikus rock, alternatív rock és a darkwave eszközeivel.
 
E zenei bestiárium munkásságán keresztül a világ minden tájáról kiemelkedő utazók csatlakoztak a projekthez, ilyen például  Leìt Ukrajnából, Adrian Erlandsson Svédországból (ex-Paradise Lost), a magyarországi Nagaarum és két nagyon olasz tag, Alexios és Fox. Értékes segítséget nyújtott Simone Mularoni a San Marino-i Domination Stúdiójában.
 
A Gazing at the Flocks olyan kútból merít, ahonnan a Tiamat, a The Cult, az Alice in Chains, a Katatonia, a Joy Division és akár a R.E.M. vagy a The Cure is tette / teszi, átszűrve persze a tagok egyéni muzikális érzékenységén.
 
Zenekar: Martyr Lucifer
Album: Gazing at the Flocks
Kiadó: Seahorse Recordings / Audioglobe
Megjelenik: 22/06/2018
 
A hazai terjesztő az NGC Prod lesz.