Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nemi erőszak, szexuális bántalmazás és embercsempészet vádjával perli Marilyn Manson-t a Trónok harca színésznője

Néhány hónappal ezelőtt több nőhöz hasonlóan a Trónok harcából ismert Esme Bianco is azt állította, hogy Marilyn Manson szexuálisan bántalmazta őt, most pedig pert is indított az énekes és menedzsere, Tony Ciulla ellen, melynek során a bántalmazás mellett nemi erőszakkal és embercsempészettel is vádolja Manson-t.
 
Esme Bianco
 
A bíróságra benyújtott dokumentumok szerint Manson többször is kábítószerek, tettlegesség vagy fenyegetés árán vette rá a színésznőt a közösülésre, 2011 májusában pedig meg is erőszakolta őt. Ezen együttlétek során - amelyek a benyújtott iratok szerint minden alkalommal Bianco beleegyezése nélkül történtek - az énekes harapással, vágással és korbácsolással okozott sérülést a színésznő mellén, fenekén és nemi szervén.
 
Az embercsempészet vádja annak kapcsán merült fel, hogy Manson Amerikába hívta az I Want To Kill You Like They Do In The Movies című klipje forgatására a színésznőt, akinek még a vízum megszerzésében is segített a kapcsolatai révén, azonban az ekkor beígért egyéb munkalehetőségekből végül nem lett semmi, sőt, Manson fenyegetésekkel gondoskodott róla, hogy Bianco minden kívánságát teljesítse. Ebben a vádpontban érintett az énekes menedzsere, Tony Ciulla, aki egyike volt azoknak a személyeknek, akik munkát ajánlottak a színésznőnek, a későbbiekben pedig anyagi hasznot húzott az őt ért bántalmazásokból.