Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nemzetközi siker lett a SzegedRocks 2018!



A hazai online portáloknak és zenei szaklapoknak köszönhetően egy év alatt már több százezren nézték meg a SzegedRocks2018 rockzenei flashmob videóit Magyarországon. A nemzetközi siker azonban most jött el. A világ egyik legnagyobb zenei közösségi oldala, a Music Life és a CityRocks Produkció között megkezdődött együttműködés eredményeként alig négy nap alatt már 2 milliónál is többen látták világszerte a 2018-ban, a Dóm téren koncertet adó óriászenekar egyik videóját. A szervezők nagyon büszkék azokra a zenészekre, akik csaknem fél évig készültek a tavalyi koncertre, és arra a 30 fős csapatra is, amelynek az önkéntes munkája is kellett ahhoz, hogy a nemzetközi zenei világban is ekkora sikert érjen el a Cityrocks Hungary által szervezett szegedi esemény.
 

 
Mivel más nemzetközi zenei médium is érdeklődik a Cityrocks produkciója iránt, a tavaly Szegeden útjára indított kezdeményezés - az olasz Rockin’ 1000 és az orosz Rocknmob csapata mellett - megerősítheti helyét a világ három legnagyobb hasonló rendezvénye között.
 
A produkció nemsokára egy különleges videóval jelentkezik: egy kamionplatós koncert kisfilmje néhány nap múlva kerül fel a közösségi oldalakra.
 
2019-ben pedig Kecskemétre várják a zenészeket, szeptember 7-én KecskemétRocks2019 néven tart két órás koncertet az óriászenekar. A zenekarba augusztus közepéig lehet még jelentkezni.