Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nevergreen, Virrasztók, Niburta, Sorronia koncert november 1-én, a Club 202-ben

November 1-jén a Club 202 falai között a hazai gótikus metal és folk metal mezőny négy nagyszerű bandája ad közös koncertet.

Hosszabb szünet után lép fel újra a Nevergreen Budapesten, a zenekar a nyári fesztiválok óta az új album megírásán és felvételén dolgozik, mely Vendetta címmel érkezik 2014-ben, amelyről az első kétnyelvű kislemez dal már meg is jelent.

A Szemet szemért nótához és annak angol nyelvű változatához (Eye for An Eye) egy-egy szöveges videó is készült.

 

Nevergreen - Szemet szemért

 

 

 

Nevergreen - Eye For An Eye

 Új albumon dolgozik a Virrasztók is, ami a decemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként fog megjelenni. Egy előzetes dal, a Világvége már tavaly, 2012.12.21-én felkerült a banda hivatalos csatornájára, de mivel tavaly a világvége mégsem következett be, már készül a zenekari műhelyben “A Halál Színei” album, ami egyben az új énekesnő, Angelina Csilla első korongja is lesz a csapattal.

 

Virrasztók - Világvége 2012

 


"November elsején megemlékezünk a halottakra, játszunk nekik, és a közönségnek a Club 202-ben, ők pedig ünneplik velünk a zenekar 5. születésnapját." - Virrasztók.

A Niburta zenekar tavaly szeptemberben jelentette meg nemzetközi sikereket is elérő első nagylemezét, a "Scream From the East" korongot, és jelenleg is nagy erőkkel dolgozik annak folytatásán, ahogy azt a Rockmaratonon felcsendülő új dalok is mutatták. A budapesti balkanicore csapat nem csak új dalokkal, de megújult felállással is lép színpadra novemberben: a zenekarból sajnos tanulmányai miatt távozni kényszerült Németh "Panni" Anna hegedűs és Király Dávid dudás helyére érkezett új tagok itt kerülnek majd bemutatásra! Niburta - Two Faced (Live @ Rockmaraton 2013)

 A frontcsajos szimfonikus metalt játszó budapesti Sorronia debütáló albuma október 28-án jelent meg Words Of Silence címmel, az alig egy éve létező, de igen aktív zenekart az első klip alapján szerződtette a milanói Bakerteam Records, a szinte a koncert napján megjelenő debütalbum viszont túlmutat az első közös, klipes dalon.

 

Sorronia - Enemy of Yourself

 


 
2013.november 1., 18:00 óra
Budapest, Club 202
Nevergreen, Virrasztók, Niburta, Sorronia
Belépő: 2000 Ft
 
18.30 - Sorronia
19.40 - Niburta
21.00 - Nevergreen
22.50 - Virrasztók
 
Kapcsolódó oldalak:
 
www.facebook.com/nevergreen.hu
www.facebook.com/virrasztok
www.facebook.com/niburta
www.facebook.com/SorroniaOfficial
 
www.hammerworld.hu
www.facebook.com/events/1410187319208450/

 


 

Címkék: 
Nevergreen
Virrasztók
niburta
Sorronia